fbpx
Tag: ЕЛЕМ

tag: ЕЛЕМ

Brenda muajit pritet të hapet tenderi për kompaninë që do ta bëjë analizën e Kodrës së Diellit

ELEM TURS deklaroi sot se do të hap tenderin për kompaninë që do e bëjë analizën e Kodrës së Diellit gjatë muajit mars. Pas përfundimit të kësaj analize, pritet të merret vendim se çka do të ndodhë më tej me menaxhimin e kësaj qendre për skijim, njofton Portalb.mk. Nga ELEM TURS njoftojnë për Portalb.mk se analiza është në fazën fillestare dhe se përpilimi i saj zgjat deri...

Teleferiku me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit s’u ndërtua për 5 vite, ELEM: Do të jetë gati në sezonin e ardhshëm

Premtimi për ndërtimin e teleferikut të ri me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit këtë vit u bë i vjetër pesë vjet. Ndonëse kontrata e parë e nënshkruar për ndërtimin e teleferikut ka qenë më 10 mars 2014, teleferiku ende nuk është plotësisht i ndërtuar dhe nuk është vënë në punë. Sërish ashtu siç është premtuar pesë vite rradhazi, premtohet që...

Gjykata cakton masën e paraburgimit dhe lëshon fletë- arrest ndaj Sead Koçan

Gjykata Penale e Gjykatës Themelore Shkup ka pranuar ankesën e PSP-së dhe i caktoi masën e paraburgimit për biznesmenin Sead Koçan, i cili është njëri nga tre të dyshuarit në lëndën “Trust” të Speciales, konfirmojnë për “Meta” nga gjykata. Nga gjykata thonë se kundër Koçanit është ngritur edhe fletë- arrest. Këshilli Penal i gjykatës ka pranuar arsyetimin nga ankesa e PSP-së...

Rryma prej gushtit shtrenjtohet për 10%?

Çmim të ri, më të lartë të rrymës për 10% do të paguajnë qytetarët prej gushtit të këtij viti, thonë burimet e kompanive energjetike. Shërbimet profesionale të Komisionit rregullator për energjetik tanimë po i shqyrtojnë shpenzimet e dorëzuara materiale nga kompanitë shtetërore ELEM dhe MEPSO si dhe nga kompania private EVN, pas çka do të merret vendimi. Jo-zyrtarisht, kompania shtetërore...

LSDM: Avokati i Gruevskit do të marrë 46 mijë euro prej ELEM-it

LSDM-ja opozitare reagoi në një pres konferencë ndaj avokatit të Nikolla Gruevskit i cili është i angazhuar nga firma shtetërore ELEM me një shumë marramendëse. “ Pasi që u shërua nga ‘sëmundja shpirtërore’ Nikolla Gruevski me 50.000 euro, a do të shërohet tash edhe avokati i tij”, pyesin nga LSDM. “Avokati Nikolla Dodevski do të jetë i angazhuar nga kompania shtetërore...