fbpx
Tags Елбит

Tag: Елбит

Të gjithë bizneset tona me Izraelin në fushën e sigurisë  

Çfarë pajisje ka marrë MPB nga Izraeli në vitin 2011 për të cilën flitet në audio regjistrimet që i publikoi lideri i opozitës, Zoran Zaev? Përveç konfirmimeve si nga njëra ashtu edhe nga pala tjetër, për këtë ende nuk ka dokument zyrtar se për çfarë më saktë bëhet fjalë. Zoran Zaev dhe LSDM qëndrojnë edhe më tej në qëndrimin se...