fbpx
Tags државенипсит

Tag: државенипсит

Ademi: Ende nuk ka propozim konkret për provimin shtetëror

Ministri i arsimit Abdylaqim Ademi, pas vizitës së sotme në shkollën fillore të Tetovës, “Migjeni”, edhe njëherë përsëriti qëndrimin e njëjtë se ende nuk ekziston propozim konkret për provimin shtetëror, njofton “Radio Evropa e Lirë”. -Edhe më herët kemi përmendur, kur do të dalim me propozim konkret, do t’i ftojmë të gjithë të përfshihen në debat dhe në këtë periudhë...