fbpx
Tag: DorëheqjepërTodorovin

tag: dorëheqjepërTodorovin

Mjekët përkrahin Paranxhievën, për dorheqjen Qeveria ka fjalën e fundit

Shoqata e Mjekëve Privat të Maqedonisë nuk pajtohen me vendimin Maja Paranxhieva- Zmejkovës, drejtoreshës së Fondit të Sigurimit Shëndetësor, e cila sot dha dorëheqje. Ata thonë se me tërheqjen e saj do të shkaktohen probleme serioze në shëndetësinë primare, por megjithatë, fjalën e fundit duhet ta thotë Qeveria, e cila do të vendos se a do ta pranojë ose...

A thua Paranxhieva dhe Mehazi do të shkaktojnë edhe dorheqje të tjera?

Drejtorët e FSSh-së, Maja Paranxhieva – Zmejkova dhe Mehazi, sot dhanë dorëheqje nga postet e tyre, njëri para protestës, kurse tjetri pas protestës për Tamarën. Që të dy janë funksionar shtetërore, që do të thotë se ata i emëron Qeveria dhe  po ajo  i shkarkon. Prej, atje, seanca qeveritare duhet  të vendos  se a do të pranojë dorëheqjet. Nëse shkohet sipas...

Nëna e Tamarës:Perëndia të gjithëve do t’ju dënojë

Me sy të përlotur  dhe kartonë të kuq në duar, prindërit e  Tamara Dimovskës sot e udhëhoqën kolonën e disa qindrave qytetarëve, të cilët kërkonin përgjegjësi për vdekjen e vajzës të jep dorëheqje. Marshi protestues filloi sot  në drekë para  godinës së Fondit të Shëndetësisë, prej ku ushtonin  rrahjet e zemrës e cila pushoi së rrahuri. Të pranishmëve iu drejtua gazetari...