fbpx
Tag: директор

tag: директор

Qeveria shpall konkurs për zgjedhjen e drejtorëve të rij të FSSh-së

Qeveria e Maqedonisë ka shpallur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Fondit për sigurim shëndetësorë në Maqedoni. Nga Qeveria I ftojnë të gjithë të interesuarit që deri më 15 mars të këtij viti të plotësojnë aplikacionin elektronik, të cilin mund ta gjeni në ueb faqen http://vlada.mk/konkursi/apliciraj/fzom. “Thirrja publikë është shpallur sot dhe do të zgjasë deri më 15 mars, në...

Jep dorëheqje edhe dretiori ekonimik i FSShM-së

  Sot dha dorëheqje edhe drejtori tjetër i FSShM-së, Xhemail Mehazi informoi televizioni “Alsat M”. Mehazi deklaroi se dorëheqjen e jep  për  përgjegjësi morale lidhur me vdekjen e Tamra Dimovskës.