fbpx
Tags Dhunë

Tag: dhunë

Zhernovski dorëzoi padi penale kundër Gruevskit

Kryetari i komunës Qendër në Shkup, Andrej Zhernovski para pak çastesh përpara godinës së Qeverisë e porositi kryeministrin Nikolla Gruevski se i ngre padi penale për nxitjen e ngjarjeve që ndodhën më 7 qershor të vitit 2013 para objekteve të komunës Qendër, kur një masë e anëtarëve të VMRO-DPMNE-së dhe ithtarë të kësaj partie tentuan me forcë të hyjnë...