fbpx
Tags демолирање

Tag: демолирање

MPB heton demolimin e objektit fetar në Kriva Pallankë

Pas protestës kundër ndërtimit të xhamive në Kriva Pallankë, është demoluar një objekt fetar ku ritet fetare i kryenin myslimanët, për çka SPB Kumanovë ka ngritur procedurë për hetimin e rastit. “Rreth orës 18.30, kur në objekt nuk ka pasur askush, prej disa personave të panjohur deri tani është kryer demolim dhe dëmtim të objektit. Policia ka dalë në vendngjarje...