fbpx
Tags Demolim

Tag: demolim

Sërish anulohet gjykimi i Saveskit dhe Kunovskit nga E Majta

Për shkak të sëmundjes së Vladimir Kunovskit i cili së bashku me Zdravko Saveskit janë të akuzuar për shkatërrimin e zyrës kombëtare të presidentit të shtetit, Gjorgje Ivanov, sot sërish u anulua seanca nga gjykimi i dy anëtarëve të Së Majtës, shkruan “24 Vesti”. Gjykimi është ricaktuar për 18 janar vitin e ardhshëm. Ndryshe, Saveski dhe Kunovski ngarkohen se më 13...

Gjykata ua pezulloi arrestin shtëpiak Saveskit dhe Kunovskit

Gjykata penale ua pezulloi arrestin shtëpiak anëtarëve të së Majtës, Zdravko Saveski dhe Vlladimir Kunovski, të cilët janë akuzuar se kanë marrë pjesë në demolimin e Zyrës popullore të Presidentit Gjorge Ivanov në protestat kundër faljes së 13 prillit. Kunovski, i cili nga gjykata doli dukshëm i shqetësuar, në emër të së Majtës iu falënderua, siç e quajti, “partisë në...

MPB heton demolimin e objektit fetar në Kriva Pallankë

Pas protestës kundër ndërtimit të xhamive në Kriva Pallankë, është demoluar një objekt fetar ku ritet fetare i kryenin myslimanët, për çka SPB Kumanovë ka ngritur procedurë për hetimin e rastit. “Rreth orës 18.30, kur në objekt nuk ka pasur askush, prej disa personave të panjohur deri tani është kryer demolim dhe dëmtim të objektit. Policia ka dalë në vendngjarje...