fbpx
Tags санкции

Tag: санкции

BE-ja kërcënon Rusinë me sanksione të reja

Shefat e shteteve dhe qeverive të 27 vendeve të BE-së, sot informuan për rigorozitetin e sanksioneve, nëse Rusia nuk dënon aksionet e forcave proruse dhe të fillojë të zbatojë marrëveshjen nga Minsk. “Zbuluam dëshmi për përkrahje shumë intensive të separtisëve rus, që vë në pah përgjegjësinë se Rusi”, thuhet në kumtesën e përbashkët, në të cilën dënohen sulmet artilerike të...