fbpx
Tags BSP

Tag: BSP

Çavkov: Deputetët nesër do të kenë qasje të papenguar në Kuvend

Deputetët nesër do të kenë qasje të papenguar në Kuvend, deklaroi për “Dojçe Vele”, drejtori i Byrosë së sigurisë publike (BSP), Mitko Çavkov. Nesër më ora 12 në Kuvend pritet të mbahet koordinimi i partive parlamentare politike për formimin e Komisionit për zgjedhje dhe emërim, si bazë për vazhdimin e seancës konstituive për emërimin e kryetarit të Kuvendit. Nesër në mesditë...

Lupço Andonovski dhe Goranço Saveski, drejtorë të rinj të DSK dhe BSP

Lupço Andonovski është pasardhësi i ri i drejtorit të deritanishëm të DSK-së, Sasho Mijalkov ndërsa Goranço Savevski është drejtori i ri i Byrosë për siguri publike në MPB, në vendin e Mitko Çavkov, i cili mori postin e ministrit të brendshëm, njofton “Telma”. Ky është vendimi në seancën e sotme të Qeverisë së RM-së. Emërimi i drejtorëve të rinj vjen...

Qeveria të martën e ardhshme do të emëroj drejtorët e rinj të DSK dhe BSP

Drejtorët e rinj të Drejtorisë së sigurisë dhe kundër- zbulimit (DSK) dhe Byrosë së sigurisë publike (BSP) do të zbulohen të martën, për kur edhe është caktuar seancë e rregullt e Qeverisë, konfirmoi për “Meta”, zëdhënësi i Qeverisë, Aleksandar Gjorgjiev. Në këtë seancë duhet të emërohen pasardhësit e Sasho Mijalkov dhe Mitko Çavkov në dy postet e larta në MPB. “Në...

Sot seanca e parë e Qeverisë pas dorëheqjeve të Jankulloskës, Janakieskit dhe Mijalkovit

Sot do të mbahet seancë qeveritare, e para pas dhjetë ditëve (12 maj, e martë) kur edhe u verifikuan dorëheqjet e ministres së brendshme, Gordana Jankulloska, për transportit dhe lidhje, Mile Janakieski dhe drejtorit të DSK-së, Sasho Mijalkov. Informacionin për “Meta” e konfirmoi zëdhënësi i Qeverisë, Aleksandar Gjorgjiev. Sipas informacioneve tona, në seancën e sotme ka mundësi të emërohen edhe drejtorët...