fbpx
Tags бренд

Tag: бренд

Të gjithë duan të përfitojnë nga tragjedia e Parisit

Miliona njerëz në botë në rrjet dhe mediat publikuan ,,Je suis Charlie,,(Unë jam Sharli),duke u identifikuar me sloganin i cili në vete jep porosinë ,,Unë jam i lirë, nuk kam frikë,,. Fraza “Unë jam Sharli” është vepër  e artistit Zhoashim Ronsa , i cili pas sulmit që ju bë  tuiter-profilin e  tij publikoi fotografinë  e famshme, në të cilën slogani...