fbpx
Tag: бебиња

tag: бебиња

Dy foshnjat nuk kanë qenë të vaksinuara me diteper

Vaksina diteper nuk ka qenë shkak për vdekjen e dy foshnjave nga Studeniçani dhe Shuto Orizari që ndodhi javën e kaluar. Nga Ministria e Shëndetësisë sot informojnë se foshnjat në fjalë as që kanë marr atë lloj vaksine. Megjithatë, është formuar komision i cili do të hetoj rastin. “Pasi kontrolluam kemi konstatuar se nuk është e vërtet informacioni i plasuar...