fbpx
Tags Bankë

Tag: bankë

VMRO DPMNE e ka dhënë godinën partiake nën hipotekë

VMRO DPMNE disa ditë para zgjedhjeve ka marrë kredi prej 3 milionë euro nga Banka Komerciale dhe për këtë qëllim e ka dhënë si hipotekë selinë e re të partisë, godinën “Hristo Tatarçev”, publikon “Prizma”. Siç shkruan në Gazetën Zyrtare, partia ka marrë “kredi kornizë rivolving”, që do të thotë se nuk është patjetër të merren të gjitha paratë prej...

Zaev: Bankat sot të mendojnë nëse do të japin mjete për interesat personale të VMRO DPMNE-së

Përbërja aktuale e KSZH, e cila prej 11 nëntor punon me mandat të përfunduar, solli vendim skandaloz i prirë nga interesat politike të pushtetit dhe në dëm të qytetarëve- akuzoi lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp. Ai tha se LSDM nuk do të lejoj kurrfarë vendimesh politike, që janë në dëm të qytetarëve, të përdoren...