fbpx
Tags Autocensurë

Tag: autocensurë

Të rinjtë në Maqedoni kanë dozë enorme të autocensurës

Video- kontribute të regjistruara me një numër të madh të qytetarëve të Prilepit, që tregojnë fotografinë objektive për jetën në këtë qytet si dhe për shkeljen e të drejtave të njeriut dhe punëtorit, u prezantuan nga nisma “Drejtësi sociale tani”, në tribunën e hapur, të organizuar nga “(Pa)drejtësi sociale në Prilep”. Sipas organizatorëve, tek qytetarët e Maqedonisë ekzistojnë një dozë...