fbpx
Tags апликации

Tag: апликации

A mund t’u besohet aplikacioneve për kovid-19?

Në kuadër të programit për të luftuar dezinformatat dhe lajmet e rreme, të cilat në Ballkan i kalojnë kufijtë shumë shpejt dhe shpejt shfaqen në mediat e ndonjë vendi tjetër madje edhe në gjuhë tjetër, “Meta.mk” transmeton rregullisht aktualitet te shërbimet e ngjashme për kontroll të fakteve dhe luftën kundër dezinformatave në rajon, nga Kroacia në veri deri në...

Zgjidhen aplikacionet më të mira në botë për celularë për vitin 2014

Në Abu Dhabi u zgjodhën 40 aplikacionet dhe përmbajtjet më të mira për celularë në organizim të World Summit Award (WSA) – Mobile Content, një nga organizimet më të mëdha në botë në sferën e teknologjive. Të gjithë fituesit mund ti gjeni në këtë link: Mobile apps that make a difference Në këtë ngjarje tre ditore (1-3 shkurt 2015)  morën pjesë delegatë nga...