fbpx
Tag: Апелационенсуд

tag: Апелационенсуд

Kezharovski gëzon lirinë, Gjykata e apelit refuzon ankesën e prokurorisë

Me refuzim të ankesës së Prokurorisë Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar, Gjykata e apelit sot vërtetoi vendimin e Gjykatës themelore Shkupi 1 për lirimin me kusht të gazetarit Tomislav Kezharovskit, që do të thotë ai nuk do të kthehet në burgun hetues “Shkup”, ku duhej të qëndrojë edhe tre muaj nga dënimi i shqiptuar, shkruan “Fokus”. “Është...

Reagime: Vendimi për Kezharovskin është skandaloz dhe politik

“Skandaloze dhe politike është vendimi i gjykatës” është qëndrimi i shoqatave të gazetarëve dhe të gazetarëve në përgjithësi pas publikimit të aktvendimit nga Gjykata e Apelit me të cilën gazetari Tomisllav Kezharovski është gjykuar me dënim prej dy vitesh vuajtjeje burg për rastin “Likuidimi”, ku ishte i akuzuar se ka zbuluar identitetin e dëshmitarit të mbrojtur. Nesër në ora 11...

Gjykata e Apelit gazetarit Kezahroivski i shqiptoi dy vjet burg

Gazetari Tomisllav Kezharovski është gjykuar me dy vite dënim me burg nga gjykata e apelit vendim, i cili vendim është sjell sot nga gjykata Themelore Shkup 1,deklaruan  nga gjykata. Gjykimi nga Apelacioni pason pas ankesës së Kezharovskit në aktgjykimin e shkallës së parë me të cilën akt ai ishte i gjykuar me katër vite e gjysmë dënim me burg për...

Gjykata e Apelit e shtyu vendimin e Kezharovskit pas Vitit të Ri

Pasiguria për vendimin e Gjykatës së Apelit pas ankesës së gazetarit Tomislav Kezharovskit,  i cili me gjykim të shkallës së parë u dënua me burg për rastin “Likuidimi”, nuk do të mbaroi para Vitit të Ri, ashtu siç pritej ashtu ishin edhe paralajmërimet e Gjykatës së Apelit . Gjykatësi i  Gjykatës së Apelit, Safet Kadriu, për “Metën” thotë se vendimi...