fbpx
Tags Алфабет

Tag: Алфабет

“Google” është rindërtuar në “alfabet”

Kompania "Google" ka formuar një kompani të re të quajtur "Alphabet" (Alfabet) për kontrollin e bizneseve të saj të ndryshme. Kompania e re, dje njoftoi se kompaninë do ta drejtoi një nga bashkë-themeluesit të"Google"-it, Larry Page,  cili do të udhëheqë së bashku me bashkë-themelues tjetër i "Google"-it, Sergey Brin. Kompania "Google Inc." do të riemërohet në "Alphabet" dhe nën kapelën...