fbpx
Tag: Албански јазик

tag: Албански јазик

Maqedoni, tetë proceset e funksionalizimit të Agjencisë së Gjuhës Shqipe (Infografik)

Themelimi i Agjencisë për Zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve ende është në fazën fillestare. Pas emërimit të Ylber Selës si drejtor, brenda dy javëve, sipas tij, do të përpilohet plani për sistematizim, transmeton Portalb.mk. Zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Muhamed Hoxha deklaroi se në vijim janë procedurat për regjistrim të Agjencisë në Regjistrin Qendror. “Pas emërimit të drejtorit, rrjedhin procedurat tjera për regjistrim dhe funksionim...