fbpx
Tags активности

Tag: активности

RMV, Një seri aktivitetesh dhe premtimesh për të rinjtë nga qeveria në katër vitet e ardhshme (infograf)

“Jemi të bindur se shkalla e papunësisë së të rinjve të moshës 15 deri 29 vjeç do të ulet ndjeshëm, në nivel nën 17 % deri në 2024,” thuhet në programin “Mundemi” të LSDM-së që partia e ofroi para zgjedhjeve parlamentare në korrik të këtij viti. Në programin që do duhet të realizohet në katër vitet e ardhshme, mund të lexohen një...