Pasi gëllti 22 shpata Inidiani Kishan Ajala  arriti rekordin botëror.

Ai thotë se plot 16 vjet është stervitur për këtë dhe është shumë i lumtur që më në fund ia ka dal të  ketë rekordin botëror.