Nënshkruesit e Kartës për solidaritet të sindikatave dhe shoqatave për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve sot prej orës 18 para Shtëpisë së ndërtimtarëve do të organizoj marsh protestues.

“Shkelja e të drejtave dhe dinjitetit të punëtorëve është një prej padrejtësive kyçe të cilat i përjetojmë. Bashkë do të ngremë zërin në marsh protestues. Bëj thirrje në bashkim për të drejta dhe kushte më të mira për punë. Besoj se vetëm përmes solidaritetit sindikal mund të kundërshtojmë presionin të bëhet nga politikat anti- sociale” thuhet në njoftimin e protestës.

Nisma civile “Protestoj” do të mbështes këtë protestë ndërsa prej nesër do të vazhdoj me “Revolucionin shumëngjyrësh” ndaj vendimit të presidentit Ivanov lidhur me faljen e 56 zyrtarëve dhe bashkëpunëtorëve të tyre.