Kompanitë “Maksis” dhe “EA” kanë vendosur që t’i befasojnë gjithë dashamirët e lojërave kompjuterike “sim” dhe ta ofrojnë pa pagesë.

“Sim siti” nuk është në formë të mirë për shkak të restartimit të franshizës nga viti 2013. Përveç se loja ishte me gabime dhe problem, e nevojshme ishte edhe internet lidhja çdoherë. Nëse nuk kishit qasje në internet loja nuk munde të luhej edhe pse për atë keni paguar 60$.

“Maksis” dhe “EA” më vonë u munduan t’i korrigjojnë punët, por ishte shumë vonë.

Por, prej disa kohë njëra nga lojërat më e popullaritet në franshizë”Sim siti 2000” krejtësisht është pa pagesë. Gjithçka çka ju duhet është një profil në servisin “Orixhin” dhe zbavitja mund të fillojë.