Më 27 prill është kryer atentat ndaj kërkesave dhe nevojave politike të shqiptarëve në Maqedoni, ka deklaruar sot kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela gjatë paraqitjes së tij të parë në opinion pas trazirave në Kuvend më 27 prill.

“Ne na vranĂ« mĂ« 27 prill dhe ne u ringjallĂ«m pĂ«rsĂ«ri mĂ« 27 prill. Ne do tĂ« vazhdojmĂ« qĂ« nevojat e shqiptarĂ«ve kĂ«tu nĂ« Maqedoni t’i artikulojmĂ« politikisht akoma mĂ« fuqishĂ«m” – deklaroi Sela.

NĂ« pyetjen e gazetarĂ«ve pĂ«r ecurinĂ« e bisedimeve me LSDM-nĂ« pĂ«r formimin e QeverisĂ« sĂ« re, Sela tha se janĂ« nĂ« kontakt tĂ« vazhdueshĂ«m dhe se pĂ«r ta Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« ketĂ« “qeverisje tĂ« re”.