Pas një aksidenti mes dy veturave njëra me targa të Maqedonisë dhe tjetra me targa bullgare, ka humbur jetën një shtetas bullgar rreth 45 vjeçar. Aksidenti ka ndodhur mbrëmë pas mesnate në  unazën  e autostradës “Ibarska”.

Në këtë aksident shtatë persona të tjerë në mesin e të cilëve edhe një vajzë 4 vjeçare kanë marrë lëndime të renda trupore.

Vajza është lënduar më pak në pjesën e kraharorit, ndërsa gruaja është gjetur në gjendje të pavetëdijshme dhe është dërguar në Qendrën e Emergjencës në Shkup.

Zëdhënësja e ndihmës së Shpejtë Nada Macura, thotë në këtë aksident ndihmë mjekësore kanë kërkuar edhe një persin 36 vjeç dhe një tjetër 42 vjeçar të cilët kanë pasur lëndime në kokë.