Samiti i dytë rajonal i shefave të diplomacive të Greqisë, Maqedonisë, Shqipërisë dhe Bullgarisë është anuluar për shkak të zgjedhjeve në Maqedoni dhe turbulencat e reja politike në Sofje pas zgjedhjeve presidenciale.

Shefi i diplomacisë greke Nikos Kozias i cili ishte nismëtar i këtij takimi rajonal, paralajmëroi se katër ministrat janë dakorduar që në vend të fundit të nëntorit, takimi të mbahet pas zgjedhjeve në Maqedoni.

Takimi ishte planifikuar për 21 dhe 22 nëntor në Selanik, ngjashëm si i pari në prill i cili ishte fokusuar në krizën e refugjatëve dhe në të cilin u arrit marrëveshje që takimet të mbahen rregullisht për përmirësimin e bashkëpunimit mes katër vendeve.