Në mënyrë origjinale dhe të pazakontë, klubi i hendbollit Barcelona ua uroi festat të gjithë simpatizuesve të tyre.

Për shkak të hendbollistët e kësaj skuadre vijnë nga vende të ndryshme, secili dërgoi mesazh deri tek simpatizuesit në gjuhën e tij amtare.