Qytetarët grumbulluan 1.405 euro, 40 dollarë dhe 878.360 denarë apo gjithsej 15.528 euro në ngjarjen e djeshme në kafenenë “Izlet” për mbështetjen e protestuesve nga “Revolucioni shumëngjyrësh” të cilët ballafaqohen me kallëzime penale dhe kundërvajtëse.

Nga “Revolucioni shumëngjyrësh” deklarojnë se janë shumë të kënaqur nga paraqitje e djeshme.

“Jemi shumë të kënaqur nga jehona e qytetarëve në paraqitjen e djeshme. Paratë do të paguhen në gjiro- llogari” deklaroi për “Meta” Pavle Bogoevski nga “Revolucioni shumëngjyrësh”.