Në protestën e sotme të qetë para Kuvendit u kërkua dorëheqje nga ministrja e brendshme, Gordana Jankulloska, numri një i DSK-së, Sasho Mijalkov dhe kryeministri Nikolla Gruevski.

Aktivisti Ognen Janeski iu porositi qytetarëve për aktivitetet e ardhshme të informohen në grupin e Facebook-ut “Stop brutalitetit policor” dhe të japin ide për ngjarjet e mëtutjeshme.

Një grup i vogël edhe më tej gjendet para Kuvendit.

Pasi policia nuk u lejoi të protestojnë para Qeverisë ndërsa  kordoni policor pengoi protestuesit të nisen para godinës së MPB-së, ato sonte sërish u kthyen para Kuvendit.

Grupi protestoi edhe para ndërtesës së kryeministrit Nikolla Gruevski, ku mund të dëgjoheshin parulla “dil diktatori i vogël” dhe “Mile, mu kujtua…”

Protesta kishte në disa qytete të vendit ku protestuesit kërkonin dorëheqje nga kreu i shtetit.