Presidenti i Maqedonisë dhe komandanti suprem i forcave të armatosura, Gjorgje Ivanov vizitoi pjesëtarët e ARM-së, të sistemuar në kufirin jugor.

Presidenti Ivanov pjesëtarëve që kryenin detyrat e tyre ua uroi Vitin e Ri 2016, pas çka parashihej edhe darkë e përbashkët.