Zjarr nga bodrumi i shkollës fillore “Jan Amos Komensi” në Shkup.

Komandanti i Brigadës të Zjarrfikësve, Blagoja Menkovski, për Agjencinë e lajmeve “Meta” deklaroi se është reaguar menjëherë dhe zjarri është vënë në kontroll.

Në punëtorin e bodrumit të shkollës me siguri kanë harruar kaloriferin dhe ashtu ka shpërthyer zjarr. Nuk ka të lënduar, dhe zjarri tërësisht është shuar- deklaroi për “Metën”, Menkovski.

Shpërthim në minierën e “Dobrevës”, dy minatorë të lënduar