Obduksioni i trupave të udhëtarëve të vdekur në fatkeqësinë ajrore në afërsi të f. Kozhle ka përfunduar, bën të ditur “Telma”.

Ekspertiza ka treguar se vdekja ka ngjarë shpejtë ndërsa viktimat kanë pasur dëmtime të rënda mekanike të shkaktuar nga rënia e avionit.

Familjarë të të vdekurve pritet të arrijnë në Shkup dhe me ndihmën e DNK-së do të konfirmohet identiteti i të vdekurve.

Gjashtë persona, pesë burra dhe një grua humbën jetën në fatkeqësinë ajrore me avionin “paper” që më 6 shtator u rrëzua në afërsi të aeroportit “Aleksandri i Madh” në fshatin Kozhle.