Orav: Bisedimet vazhdojnë, ka përparim

Euro- ambasadori Aivo Orav sot para Klubit të deputetëve deklaroi se në grupet e punës është arritur marrëveshje që të dy ligjet, për informatorët dhe mos- publikimin e bombave të kthehen në rishqyrtim.

“Bisedimet vazhdojnë, përparim ka dhe pres gjatë ditës të ketë marrëveshje” deklaroi Orav.

Në Klubin e deputetëve për momentin po merren vesh rreth ligjeve zgjedhore.