Me rastin e Ditës Botërorë të përkujtimit të viktimave nga aksidentet tragjike në trafik, sot në Vodno të Mesme, mbjellën drunj që të promovohet parku në përkujtim të personave që këtë vit i kam humbur jetët e tyre në aksidente trafiku në Republikën e Maqedonisë, transmeton Portalb.

Në rastin që e organizon Këshilli Republikat për Siguri të Trafikut dhe Rrugëve, do të marrin pjesë kryetari i KRSTRR, Stojçe Stamenkovski, drejtori i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare, Valentina Bozhinovska, por dhe përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe të Qytetit të Shkupit.