Policia në bisedë thirri edhe 4 të dyshuar të tjerë kanë kurdisur edhe festivale të tjera
Polica thirri katër të dyshuarit në bisedë informative, me dyshimin se ilegalisht kanë sulmuar sistemin telefonik të votimit në votimin e mbrëmshëm të “Festivalit të Shkupit”, deklaruan në konferencën për shtyp të MPB-së.
Në bisedë informative, siç informojnë nga MPB-ja janë thirrur pronarët e kompanisë organizatore e votimit telefonik dhe një shtëpie produksioni edhe dy tjerë. Njëri prej tyre për policinë është i pakapshëm. Ata janë me moshë prej 26- 56 vjeç.
Nga MPB-ja, sipas të dhënave paraprake, kanë lajmëruar Prokurorin Publik me urdhër, sot në mëngjes në dy banesa kanë zbuluar 14 të mitur të cilëve iu kanë konfiskuar 2500 sim kartela, po hetohet edhe përfshirja eventuale edhe të personave të tjerë, si dhe përfshirja të dyshuarve edhe në festivale të tjera.