Zëvendës- kryeministri për marrëveshjen kornizë, Musa Xhaferi deklaroi se po përgatit kallëzime penale kundër ish shefit të policisë sekrete, Sllobodan Bogoevski, për akuzat se ai dhe lideri i partisë, Ali Ahmeti janë të përfshirë në skandalin për “Magjar Telekom”, shkruan “Portalb”.

“Akuzat kundër meje për vrasje të organizuar janë serioze dhe të rënda. Bëhet fjalë për çështje të natyrës personale dhe do të padis për shpifje. Ai duhet gjithë këto t’i dëshmoj para institucioneve tona” deklaroi Xhaferi.