Nga Ministria e brendshme demantojnë zërat se dje ka pasur përleshje mes policisë dhe policëve që kanë siguruar hekurudhën dhe taksistët që protestonin në Gjevgjeli.

Nga MPB thonë se njëri prej taksistëve i ka rënë të fikët, por jo pse ndaj tij është ushtruar dhunë, por për shkak se ka qenë i sëmurë kronik. Ai më pas është hospitalizuar.