Emigrantët kanë kaluar gardhin në Gjevgjeli, policia me gaz lotsjellës sot në mënyrë të improvizuar kanë arritur të kalojnë gardhin në kufirin jugor dhe të hyn në anën maqedonase, njofton BBC.

Servisi nacional britanik njofton se në video- regjistrimet nga vendi mund të vërehen emigrantë si e shtyjnë gardhin dhe e këputin telin me gjemba ndërsa policia me gaz lotsjellës tenton t’i kthej mbrapsht.

Nga MPB tani për tani as nuk i konfirmojnë e as nuk i demantojnë këto informacione. Prej atje thonë se i kontrollojnë informacionet dhe më shumë detaje do të njoftojnë më vonë.

Një pjesë e gardhit është prishur me vegël të improvizuar për prishjen e gardhit. Tani për tani nuk dihet sa emigrantë kanë arritur të kalojnë gardhin dhe të hynë në vend.