Lionel Mesi në qershor të vitit 2015-të largohet nga Barcelona dhe me siguri do të kaloj në radhët e Paris Sen Zhermen, deklaroi në një intervistë ekskluzive futbollisti i famshëm dhe kapiteni i Barcelonës, Hulio Alberto.

Alberto thotë se Mesi ka qëndruar në Barcelonë vetëm për shkak  premtimit që i ka dhënë  Tito Vilanovas para vdekjes.