Kryetari i partisë për Maqedoni, Lube Boshkovski po feston lirinë e tij në fshatin e lindjes Çelopek.

Fotografi është shkrepur në oborrin e kishës “Shën Nikolla”, njofton “Dua të them”. Boshkovski luti që mos të shqetësohet nga mediat dhe tani për tani do të distancohet nga mediat.

Në drekën e oborrit për vizitë kanë ardhur gjashtë kryetarë të komiteteve të komunave nga partia e tij. Në Çelopek ka shumë miq dhe të afërm të tij.