Marta Arsovska- Tomovska gënjen. Marrëveshje për mediat nuk ka, sepse prej tyre ikin Nikolla Gruevski dhe VMRO DPMNE. Gruevski dhe VMRO DPMNE ikin nga takimet e liderëve, ikin nga grupet e punës, ikin nga debati për mediat në Kuvend” thuhet në reagimin e LSDM-së pas intervistës së ministres së shoqërisë informatike Marta Arsovska- Tomovska.
“Kjo do të thotë me listë të pastruar zgjedhore dhe reforma mediatike, e kanë dashur këtë Gruevski dhe bashkëpunëtorët apo jo” porositën nga LSDM.