Takimi i liderëve të katër partive më të mëdha në Maqedoni do të mbahet sot në Klubin e deputetëve prej orës 13 e 30 minuta, së bashku me ambasadorët e BE-së dhe SHBA-së në vend, Airo Orav dhe Xhes Bejli.

Euro- ambasadori Orav do ta prezantoj raportin e përgatitur nga grupi i ekspertëve i angazhuar nga BE e më pas duhet të vërtetohet nëse ekziston hapësirë që bisedimet të vazhdojnë.