Rrethi i dytë i bisedimeve ndërmjet përfaqësuesve të VMRO DPMNE-së dhe LSDM-së në Bruksel që po zhvillohet me ndërmjetësimin e tre anëtarëve të Parlamentit Evropain ka përfunduar sot në Bruksel pa një marrëveshje konkrete, njofton “Zhurnal”, ndërsa nuk është lëshuar asnjë njoftim se çfarë është debatuar konkretisht në këto bisedime.

Në njoftimin e shkurtër të ndërmjetësuesve europian Ivo Vajgl, Richard Houvit dhe Eduard Kukan, vetëm theksohet se të dyja palët janë marrë vesh që negociatat duhet të vazhdojnë sërish.