Katica Janeva edhe zyrtarisht u zgjodh Prokurore Speciale

Këshilli i prokurorëve publik njëzëri Katica Janevën për Prokuror Special zgjodhi  nga prokurorët që morën fjalën, lëvduan propozimin në fjalë dhe thanë se ajo e meriton këtë  funksion.

Paraprakisht, deputetët në seancë plenare konfirmuan propozimin e Komisionit për zgjdhje dhe emërime , Katica Janeva të zgjidhet Prokuror Special për hetimet e veprave lidhur me përmbajtjen e ndjekjes jolegale të komunikimit.

Ndërkaq, sonte me 111 vota “pro” dhe 141 deputetët,  Ligji u votua.

Nesër pasdite Janeva do të jap betimin.