fbpx

Janeva sot do të deklarojë se a do të ballafaqohet me pengesa të tjera?

-

Prokuroria speciale, Katica Janeva, për sot pasdite е, në orën 17.30,caktoi konferencën për shtyp, tani për tani nuk ka informacione. Përveç kohës së caktuar për konferencës nuk ka informacione zyrtare se cila do të jetë tema dhe  arsyen pse thirren kjo konferencë.

Megjithatë, sipas ngjarjeve aktuale të lidhura me prokurorinë, dihet se shkaku  është Ligji për  administratën e Prokurorisë Speciale, që Prokuroria speciale insiston që Qeveria dhe Kuevendi ta miratoj sa më shpejtë.

Përveç ligjit, sot është afati i fundit kur Prokurоria, Janevës  duhet t’i dorëzojë pesë lëndët  që prokuroria speciale i kërkoi javën e kaluar.

Tani për tani nuk ka informacione se deri ku është procedura e këtyre dy çështjeve, as për Ligjin për administratën e Prokurorisë Publike, as për lëndët.

 

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
lynda course free download