Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva javën e ardhshme do të shkoj në Palermo për të marrë pjesë në konferencën vjetore për luftë kundër korrupsionit dhe do të mbaj fjalim për të ju treguar botës se si luftohet korrupsioni në Maqedoni.

Konferenca organizohet nga ”Fondacioni Fallkone” nga Italia dhe do të mbledh organet anti-korrupsionit nga e gjithë bota për të diskutuar për përvojat e tyre në një vjeçare, nga viti i kaluar.

Edhe pse ky fondacion ka qenë prezent në Maqedoni që 2 vite, institucionet nga Maqedonia nuk kanë gjetur kohë për të marrë pjesë në konferencat e mëhershme.