Prokuroria Speciale, në faqen zyrtare të facebook-ut, i ka postuar disa fotografi me mbishkrimin se ata janë vendosur në hapësirat e reja në rrugën Mitropolit Teodosij Golloganov nr. 28/2-3, Shkup.

Në hapësirat e fotografitë e mëposhtme, keni mundësi t’i shihni fotografitë, e zyrave ku prokurorja speciale Katica Janeva bashkë me grupin e saj, do të punojnë për zbardhjen e rasteve që dalin nga afera e përgjimeve dhe lëndëve tjera kontestuese.