Qendra Sportive”Boris Trajkovski” këtë fundjavë do të jetë nikoqire e garës ndërkombëtare të notit. Ajo do të mbahet në kuadër të Ditëve të sportit, të organizuara me rastin e 70 vjetorit të çlirimit të Shkupit.
Program i të shtunës fillon në orën 9 me kualifikimet, vazhdon me nxehjen në orën 16, ndërsa garat zyrtare fillojnë në ora 17. Orari i njëjtë vlen edhe për programin e së dielës, kur garat do të fillojnë në terminin e njëjtë.
Pritet një numër prej gjithsej 400 garuesve të klubeve nga Italia, Sllovenia, B e H, Bullgaria, Serbia, Kroacia, Rumania, Gjermania, Greqia, Shqipëria dhe nga Maqedonia.