Kombëtarja e Kroacisë ishte më e mirë se Gjermania në Kampionatin botërorë në Katar me rezultat prej 28-23

Më efikas ishin Manuel Shtrkel me 8 dhe Ivan Çupiq me 5 gola ndërsa tek kombëtarja e Gjermanisë u spikat Uve Genshmaher me 8 gola.

Me këtë lojtarët e Kroacisë siguruan kalim në eliminatoret për Lojërat e ardhshme verore në Rio de Zhaneiro në vitin 2016-të.