fbpx

Han: Maqedonia mori rekomandim me kusht që të zbatoj Marrëveshjen e Përzhinos

-

“Maqedonia mori rekomandim për fillimin e bisedimeve për hyrje në BE, por me dy kushte. I pari, që tërësisht të zbatohet Marrëveshja e Përzhinos dhe i dyti, që të zbatohen reformat e nevojshme”, theksoi në prezantimin e sotëm të raportit të Maqedonisë, euro- komisari Han.

“Në Maqedoni ekziston sistem i mirë ligjvënës- juridik. Mirëpo, sistemi politik është i përfshirë në korrupsion. Për këtë shkak ndodhi Marrëveshja e Përzhinos që të zgjidhet kriza politike. Përmbajtja e bisedave të përgjuara që u publikua në opinion, tregon se sistemi politik është i rrezikuar. Liderët politik duhet të jenë të vetëdijshëm rreth reformave. Nevojitet të përfundoj reforma e Marrëveshjes së Ohrit. Nevojitet besim për përforcimin e marrëdhënieve ndër- nacionale. Komisioni i jep rekomandim Maqedonisë, por me kusht që të zbatohet Marrëveshja e Ohrit” theksoi Han.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=