Katër partitë nënshkrues të Marrëveshjes së Përzhinës, sot do të takohen për t’i harmonizuar ndryshimet ligjore që më herët i dakorduan me aneksin e fundit të Marrëveshjes së Përzhinës.

Grupet e punës pritet të harmonizojnë ligjin për qeveri, për media si dhe ligjin për punë të brendshme.

Më pas pritet ndryshimet të votohen në Kuvend. Pritet që grupet e punës të takohen sot pasdite.